Motxilla fulard

Motxilla fulard Caboo (Nou disseny)

 

Caboo és la forma més natural i pràctica de portar al teu bebè. És una motxilla ergonòmica, suau i lleugerament elàstica per a més comoditat, versàtil com un fulard i pràctica com una motxilla .

La motxilla Caboo recull correctament el cap, coll, columna vertebral i malucs del nadó ( cames en posició de " granota " ) fent-la còmoda alhora que segura.

Molt fàcil d'utilitzar, es posa i es treu com una samarreta , sense tancaments a pressió ni nusos , simplement tirant de les anelles ajustem la Caboo a la nostra alçada, per treure-la només hem d'afluixar les anelles . La motxilla Caboo és ergonòmica: s'ajusta al bebè i no al contrari, sense elements rígids .

Caboo facilita la proximitat del nadó a la mare i un veritable contacte pell amb pell , afavorint el desenvolupament psicomotriu del nadó , una estimulació auditiva més adequada, així com major estimulació visual , olfactiva i tàctil . La motxilla Caboo s'adapta al nadó, independentment de la seva edat ( des 2.2kg fins 14.kg ) .

Les diferents posicions varien d'acord amb l'edat i les necessitats del nadó . Des nadó fins a 3 mesos : posició de lactància vertical ( o hamaca ) o posició de lactància tombat ( o de bressol ) Des que el nadó pot aguantar el cap ( aprox. 3 - 4 mesos ) : posició vertical cap a la mare.

Es pot usar des dels 2.2 kgs fins als 14 kg .

Inclou extenses instruccions en espanyol gràfiques i escrites .
Compleix amb la normativa EN 13209-2:2005 .

85,65 €

  • agotado