Cobertors porta-nadons

Bundlebean

 

El Bundlebean és el sac - manta més versàtil per al nadó i els petits de la casa. És l'accessori de passeig més complet que podràs trobar.

Es tracta d'un sac 5 en 1 ... és a dir, el podràs fer servir per a la cadira del cotxe, el cotxet, motxilla i la trona per a la bici, que al mateix temps funciona com a manta normal, i el que és millor, és impermeable. Podràs utilitzar Bundlebean tant en els dies de fred com en els de pluja, gràcies al seu folre de niló impermeable i el seu folre polar interior.

Però no creguis que Bundlebean ha pensat només en els més petits, perquè aquest accessori té butxaques perquè els pares portin les seves mans calentes, mentre porten amb si el nadó.

 Com funciona?

El Bundlebean compta amb dues cintes elàstiques amb velcro per anar al voltant de la part posterior del cotxet o anar cordades a les corretges de la motxilla de forma simple i resistent. Les cremalleres ajustables fan que el Bundlebean s'adapti a qualsevol cadira de passeig, cadira 0, la bici o motxilla de qualsevol marca. Permetent, a més, que les cames del nadó quedin perfectament tapades i calentetes, des del nadó més petit a nens més grans perquè la seva adaptabilitat és total.

A més, aquest producte està pensat perquè sigui el més funcional i pràctic possible, de manera que s'enrotlla formant un petit i còmode paquet. Utilitzant una de les cintes elàstiques amb velcro, s'assegura perquè no s'obri.
És molt més fàcil de posar i treure que qualsevol producte del mercat, i es pot posar fins i tot amb el nen adormit ....

47,90 €

  • agotado

Bundlebean criança en braços

El BundleBean per la Criança en Braços es un cobertor impermeable dissenyat específicament per la criança en braços!

Està fet amb tela impermeable folrada amb polar. És ideal per tot tipus de motxilles de porteig i fulards, més ampli que el BundleBean Clàssic, s'ajusta còmodament a nadons recent nascuts i a nens més grans. Compta amb quatre corretges elàstiques i velcro que subjecten aquesta manta per mantenir calent i sec al nadó cada vegada que es decideixi portejar.

Ve amb una caputxa desmuntable.

Com tots els models, també és adaptable a cotxets i cadiretes de cotxe.

59,90 €

  • agotado