Bandolera

La bandolera és una banda de roba acabada en dues anelles que permet regular la mida del portanadó. Un sistema pràctic i fresc de portar els nadons sense necessitat d'aprendre a fer nusos.

Bandolera Colimaçon

 

La bandolera Colimaçon és una tela de sarja creuada que s’acaba, en una de les puntes,amb dues anelles. Aquestes anelles d'alumini permeten ajustar la mida de la bandolera de manera fàcil i ràpida sense necessitat de fer cap nus. El pes es recolza sobre una única espatlla tot i que es reparteix per tota l’esquena. Per tant és recomanable anar canviant d’espatlla si se’n vol fer un ús molt continuat.

La sarja creuada és una manera de teixir que dóna una certa elasticitat a la tela permetent que aquesta s’adapti millor a la forma de l’esquena del nadó.

Bandolera realitzada amb el mateix teixit que els fulards Colimaçon orgànics (Miel&Malice Plus) de cotó 100%orgànic certificat Oeko Tex.

La bandolera és molt útil per portar infants en trajectes curts (anar a comprar, fer coses per casa, anar a veure els avis...) i per nens i nenes que ja caminen perquè quan es cansen els carregues fàcilment fins que decideixen que volen tornar a caminar.

Les anelles permeten ajustar la tela a la perfecció si la bandolera s’ha col·locat correctament.

Permet portar l'infant en posició bressol i al costat o maluc.


Inclou una guia d’instruccions perfectament detallada i amb il·lustracions.

Apta per nadons acabats de néixer i sense problemes de cadera fins als 18 kgs

 

 

59,00 €

  • agotado

Bandolera 100% lli

 

Bandolera artesanal 100% lli amb anelles d'alumini a joc. Lleugera i fresca però amb bon suport.

 


La bandolera és un dels portabebès més utilitzats per la seva facilitat d'ús.

 

Es compon d'una tela d'uns 70 cm d'ample per 2 metres de llarg, preferiblement en teixits naturals (lli, cotó, seda ...) amb un parell d'anelles cosides en un extrem.

 

És un portabebè recomanat des del naixement i fins que el nadó o nen o els seus portadors vulguin utilitzar-lo. Es caracteritza per la seva col·locació en una sola espatlla, encara que la tela queda estesa per l'esquena i el pes es reparteix per tota ella, però no de manera tan uniforme com amb altres portabebès de dues espatlles.

 

La bandolera és especialment pràctica per alletar, per traginar durant l'estiu i en zones caloroses i per a les èpoques en què els nens ja caminen i volen pujar i baixar del portabebè sovint.

42,00 €

  • agotado