Higiene femenina

Copa menstrual Ruby Cup

La copa menstrual Ruby Cup és tota una innovació en la protecció de la higiene femenina. És una copa que s'usa internament durant els dies de la regla per recollir el flux menstrual. Està elaborada amb el mateix tipus de silicona que s'usa en moltes aplicacions mèdiques, per la qual cosa és perfecta per a dones amb sensibilitat. No conté làtex, plàstic ni BPA

 
És SALUDABLE : la copa menstrual recull el flux menstrual enlloc d'absorbir-lo, per tant no hi ha risc de sequedat vaginal o de que quedin fibres sobrants. Està feta de silicona mèdica i no conté clor, gels, additius ni perfums.
 
És ECONÒMICA : Les dones ens gastem entre 50 i 100€ / l'any en tampons i compreses. Amb la copa menstrual inverteixes en un producte que pot durar fins a 10 anys, eliminant aquesta despesa mensual.
 
És ECOLÒGICA : provoca un impacte positiu en el medi ambient, ja que s'elimina completament el desaprofitament dels productes sanitaris d'un sol ús.
 
Té un IMPACTE SOCIAL : Amb cada copa menstrual "Ruby Cup" que compris estas ajudant a una nena en edat escolar de Kènia.
La menstruació i l'alt cost dels productes d'higiene íntima és la causa de que moltes nenes que viuen en la pobresa faltin a l'escola i acabin abandonant l'educació completament. Amb cada compra que feu, la marca "Ruby Cup" li dona a una estudiant una altra copa menstrual.
 
I vosaltres, ja la feu servir?

 

La capacitat de la copa Ruby Cup és d'uns 30 ml, és a dir, entre una tercera i quarta part del flux total habitual durant el període (90-120 ml). Amb una mica de pràctica, aprendràs ràpidament amb quina freqüència cal buidar la copa segons el teu flux menstrual.

No cal que et treguis la copa per orinar o evacuar, però, sempre l’has de retirar abans de tenir relacions sexuals. No s'ha d'usar com a mètode de control de la natalitat ni serveix com a protecció davant malalties de transmissió sexual.

 

Models disponibles

La copa Ruby Cup s'ofereix en dues mides:

Talla petita: per a dones menors de 30 anys d'edat que mai hagin tingut un part.

 • Talla mitjana: per a dones que hagin tingut un part vaginal o mitjançant cesària. Si ets major de 30 anys d'edat i mai has donat a llum, et recomanem la talla mitjana ja que amb l'edat els malucs s'eixamplen naturalment i els músculs vaginals es tornen més laxes.

 

Com inserir la copa Ruby Cup?

 

Renta't bé les mans amb aigua tèbia i sabó. Troba una posició còmoda, ja sigui asseguda, de peu o a la gatzoneta, i insereix la Ruby Cup seguint aquestes instruccions:

 

1. Doblega la copa

Humiteja amb una mica d'aigua la copa  Ruby Cup. No utilitzis vaselina ni qualsevol altre lubricant, ja que pot deteriorar el material. Prem i ajunta els dos costats de la copa i després doblega-la novament per la meitat, de manera que quedi en forma de U.

 

2. Sostingues la copa

Agafa els costats doblegats fermament entre els teus dits polze i índex. El costat corb ha d'estar orientat mirant cap a fora del palmell de la mà.

 

3. Insereix la copa

Amb els músculs vaginals relaxats, separa suaument els llavis genitals amb la mà lliure, i després empeny el costat corb de la copa Ruby Cup doblegada dins de la vagina. Introdueix la copa completament i gireu suaument per assegurar-te que no quedi doblegada.

 

 

Com treure la copa?

Renta't bé les mans amb aigua tèbia i sabó. Estira suaument l'extrem de la copa fins que puguis arribar a la seva base i inclina-la de costat per alliberar l'aire i treure-la. Un cop extreta, buida el contingut al vàter, renta bé amb aigua sabonosa calenta i torna a inserir. Si et trobes en un bany públic, pots utilitzar un mocador d’un sol ús humit per netejar la Ruby Cup, i esperar a un moment més oportú per rentar bé amb aigua calenta sabonosa.

 

 

30,00 €

  • agotado

Compreses reutilitzables Mam Ecofit

 

Les compreses reutilitzables EcoFit t'ofereixen tot el que necessites per tenir un període confortable. Són suaus i agradables al contacte amb la pell. Són transpirables, la qual cosa pot ajudar a prevenir problemes de candidiasi o altres infeccions.

Les compreses Mini estan pensades per al primer i últim dia i per usuàries de copa menstrual com la DivaCup; les Regulars per un flux normal, les Regular Plus per un flux més abundant i les Maxi / Nit per a la nit i la / primera / s setmana / es de postpart.

Les compreses Ecofit han estat dissenyades acuradament per experts tèxtils internacionals i emprovadors de productes delicats. Estan confeccionades amb els millors materials: interlok de cotó orgànic per a una sensació confortable, la pelfa de viscosa de bambú més suau per a una absorció excel·lent, una membrana transpirable i impermeable per a un rendiment a prova de fuites, cotó orgànic teixit i una tira de davant de polièster per mantenir la compresa al seu lloc.

 


Les compreses EcoFit són tot en un, sense elàstics que s'enreden a la rentadora o butxaques que degoten. Són fines i absorbents, amb les capes absorbents localitzades exactament on es necessiten. Estan cosides de manera que es mantenen fermes i al seu lloc en tot moment. Cada compresa té dos fermalls de niló petits d'alta durada per a un millor ajustament.

20,50 €

  • agotado

Compresa de cotó

Les compreses de cotó orgànic de la marca Popolini són compreses molt còmodes i agradables d’utilitzar. Són una alternativa real i funcional a les compreses i tampons d’un sol ús.

Es composen d’una funda de rus que es pot fixar a la roba interior gràcies a les ales amb botó a pressió, i dos absorbents que es poden combinar segons les necessitats. De cotó 100% aniràs còmode i evitaràs possibles irritacions i al•lèrgies.

Es poden rentar a altes temperatures però cal evitar utilitzar suavitzant.

Les compreses són de cotó natural i estan disponibles en color natural.
Medeixen 25cm de llarg i 8cm d'ample

 

4,00 €

  • agotado

Compreses ecològiques d'un sol ús

Les compreses ecològiques d’un sol ús Nature estan pensades per oferir la màxima protecció i confort de manera natural, sense danyar el medi ambient.

 

Estan formades per tres capes de diferents materials naturals. La primera capa està elaborada amb polpa natural totalment lliure de clor, per evitar qualsevol possible reacció amb la pell.

 

Sota ella, es disposa una fina segona capa de polpa i absorbents naturals que resulta altament eficaç malgrat el seu reduït gruix. Els materials utilitzats han estat aprovats per la Societat Escandinava del Medi Ambient i són molt suaus per a la pell i respectuosos amb la natura.

 

L'última capa està formada per una pel • lícula de blat de moro natural, 100% lliure de transgènics, que resulta impermeable a la vegada que transpirable.

 

La compresa és molt flexible i s'adapta perfectament. Està disponible en diversos models en funció del seu grau d'absorció i ús recomanat.

 

3,10 €

  • agotado

Salvaslips Masmi Natural Cotton

Els salvaslips Masmi Natural Cotton estan elaborats amb cotó ecològic i hipoalergènic que ajuda a prevenir el risc d’irritacions i al•lèrgies, causats moltes vegades per l’ús de productes d’higiene íntima femenina elaborats amb polpa de cel•lulosa, viscosa o altres materials tractats químicament.

 

No contenen perfums ni superabsorbents i estan blanquejats sense clor ni Dioxin. Els salvaslips Masmi són compostables en les condicions adequades i biodegradables en un 95%.

 

A més, són altament transpirables i garanteixen un nivell òptim d’humitat amb l’exterior. Tenen forma anatòmica i inclouen un adhesiu per una fixació més fàcil. Molts ginecòlegs, matrones i obstetres recomanen l’ús de productes naturals de cotó per la teva higiene íntima.

 

Conté 30 salvaslips.

3,50 €

  • agotado

Tampons Masmi Natural Cotton

Els tampons Masmi Natural Cotton estan fets de cotó ecològic certificat amb aplicador de cartró biodegradable.

 

El cotó ecològic i hipoalergènic de Masmi Natural Cotton ajuda a prevenir el risc d’irritacions i al•lèrgies, causats moltes vegades per l’ús de productes d’higiene íntima femenina elaborats amb polpa de cel•lulosa, viscosa o altres materials tractats químicament.

 

No contenen perfums ni superabsorbents i estan blanquejats sense clor ni Dioxin. El seu nucli absorbent està envoltat d’un vel especial de seguretat que evita que les fibres quedin adherides al seu interior. Cordó extractor totalment cosit al nucli absorbent per a una seguretat total. Disposa d’un aplicador de cartró 100% biodegradable amb punta arrodonida en pètals de flor per una inserció més còmoda i segura. Molts ginecòlegs, matrones i obstetres recomanen l’ús de productes naturals de cotó per la teva higiene íntima.

4,00 €

  • agotado