+ de 3 anys

Nan casteller

El Nan Casteller és un nou joc de construcció amb peces de fusta natural on l’objectiu és construir Castells com més alts millors i aprendre de cada castell que cau. És un producte que convida a jugar i a aprendre, i també a recordar les tradicions catalanes. Pel que a més és un souvenir ideal.

Una de les novetats és que aquest joc permet recrear els models reals de castells que existeixen, gràcies al seu disseny original, i ajudar-nos a entendre i aprendre una mica més d’aquesta llarga tradició de forma lúdica i divertida.

El Nan Casteller és una aventura impulsada per joves emprenedores de la Demarcació de Tarragona i a més està dissenyat i produït íntegrament a Catalunya. Es tracta d’un projecte amb vocació social, raó per la qual està fabricat en un centre especial de treball.
El Nan Casteller és un joc recomanat per l’hospital pediàtric Sant Joan de Déu.

 

La construcció de Castells és complexa i moltes vegades difícil d’entendre pels que no hi estan avesats. El “Nan Casteller” trasllada aquesta complexitat al món de la joguina, oferint la possibilitat de recrear models reals de castells i ajudant-nos a entendre, aprendre i estimar una mica més aquesta llarga tradició.

El Nan Casteller és un joc de construcció que es caracteritza per l’estabilitat i els angles rectes de les seves peces. Aquestes dues característiques permeten als més petits endinsar-se en les tècniques d’apilar-los i encaixar-los per obtenir estructures i escenaris diversos fomentant així la seva imaginació.

 

Edat recomanada: 3-99anys

 

Pots escollir entre:

 1. Nan casteller: 40 peces
 2. Nan casteller travel: 20 peces
 3. Nan casteller sticker: personalitza els teus castellers! Inclou 2 fulls amb adhesius de samarretes i mocadors, un full amb adhesius de complements, una làmina de dibuix per pintar i 6 colors
 4. Nan casteller Pilar: 5 peces per construir un pilar!
 5. Nan casteller imants: Conjunt de 4 peces de fusta de qualitat tallades amb una forma original i amb un imant insertat d’alt magnetisme que ofereix la possibilitat de construir un pilar i jugar a la nevera
 6. Nan trencaclosques: Trencaclosques reversible. Un trencaclosques gegant per davant, un colorejable per darrera i un Nan real per jugar, diversió assegurada! Trencaclosques amb 24 peces jumbo reversibles d’alta qualitat amb acabat satinat mate.  Aprèn la vestimenta dels Castellers amb anglès. Mida 40X30cm. A partir de 3 anys.
 7. Nan trencaclosques de viatge: Nan travel trencaclosques dins un pràctic necesser. Per emportar-te'l allà on vagis i enviar-li la postal a qui més estimes!. 48 peces d'alta qualitat amb acabat satinat mate. Postal per enviar. Tamany: 26 x 19 cm. A partir de 5 anys.
 8. Joc nan casteller 40p + trencaclosques 24p

 

 

 

35,95 €

 • agotado

Eduioga

 

Aquest joc nou de ioga, fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats.

 

Consta de 27 cartes amb una presentació molt acurada.

 

 • 20 cartes són de postures de ioga relacionades amb animals o elements de la natura, on al darrera de cadascuna podem trobar tres apartats: “Com ho fem“, “Com ajuda el nostre cos“ i “Com ajuda el nostre humor“.
 • 4 cartes són de respiracions, on al darrera també explica “Com ho fem“ i “Com ajuda el nostre humor“. Es proposen dues regles de joc, una de memòria on es practiquen les postures i l'altra, més creativa i en grup, els nens han d'inventar i representar una història amb totes i cadascuna de les cartes que els ha tocat.
 • Per completar el joc de ioga hi ha dues cartes on s'expliquen dos contes, els quals ens donen dues lliçons importants per la vida: “El camí de la font“, descriu la necessitat d'estimar–se i valorar–se a un mateix i “El conte de la felicitat“ que ens mostra on hem de buscar per trobar la felicitat.

A partir de 3 anys.

20,00 €

 • agotado

Motxilla Boba Mini

Motxilla Boba de joguina, per portejar els ninos al davant o al darrere, igual que la mama i el papa. 100% cotó

25,00 €

 • agotado

Caixa de ritmes

Obtingues vibracions musicals creatives amb aquesta caixa de ritmes. Inspirat en el caixó-tambor de mà. Fusta provinent de boscos sostenibles

35,00 €

 • agotado

Caixó de percussió

Inspirat en el caixó tradicional, els infants es poden asseure en el caixó i crear ritmes. Fusta provinent de boscos sostenibles

54,00 €

 • agotado

Mandales d'Eduioga

Llibre de 24 mandales per pintar amb petites idees que pots posar en pràctica en la vida diària i que et faran sentir bé.

Ajuda a la relaxació, a calmar el sistema nerviós i a equilibrar la ment.

12,00 €

 • agotado

Arbre equilibri

El set es composa de les 11 peces de l'arbre i 6 ocells de colors.

És un joc tant de col·laboració com de competició. Ajuda a desenvolupar la motricitat fina. El jugador que aconsegueixi apilar i equilibrar l'arbre sense fer caure l'ocell és el guanyador.

 

És una joguina segura, lliure de colors tòxics i elaborat amb fusta provinent de boscos gestionats de manera sostenible.

 

A partir de 3 anys.

14,00 €

 • agotado

Abelles en el rusc

Es tracta d'un joc de precisió que consisteix en col·locar les abelles dins del rusc ajudant-se de les pinces. Ajuda les habilitats motores fines.

 

Mides : 5 cm x 4,5 cm

 

De Plan Toys: materials sostenibles i lliures de tòxics, fabricació sostenible, programa de reforestació.

 

A partir de 3 anys.

18,50 €

 • agotado

Rellotge d'activitats

Rellotge de fusta molt divertit. Un mètode senzill per aprendre les hores amb les targetes d'activitats, que es col·loquen a la part superior del rellotge. Anima als nens i les nenes a desenvolupar les habilitats de llenguatge, relacions socials i el seu entorn.

Porta 9 targetes d'activitats bàsiques i 3 targetes en blanc per personalitzar les activitats familiars.

 

De Plan Toys: materials sostenibles i lliures de tòxics, fabricació sostenible, programa de reforestació.

 

A partir de 4 anys.

28,00 €

 • agotado