Xampús i gels Ecoeko

Cosmètica viva, ecològica, veritablement natural i elaborada amb ingredients d'origen vegetal i sense químics. Ecoeko creu en un concepte integral de bellesa, per això fa servir l'aromateràpia i l'ayurveda en els seus productes. Ecoeko entèn la bellesa com un  tot format per salut, benestar i equilibri cos-ment-esperit

 

Per què els xampús Ecoeko fan menys escuma que els xampús convencionals?

Els xampús ecoeko contenen tensioactius que provenen de productes vegetals. Aquests agents netejadors d'origen natural no eliminen els olis naturals del cabell que són essencials per a la seva salut. L'escassa escuma d'aquests tensioactius naturals neteja el cabell i el cuir cabellut sense el dany associat als xampús amb base de sulfat.

 

Consells

     Si és la primera vegada que fas servir un xampú natural i no obtens el resultat que esperaves et recomanem que, les primeres setmanes, alternis el xampú ecoeko amb el teu xampú convencional, o barregis els dos xampús posant cada vegada menys quantitat del teu anterior xampú. Es tracta d'acostumar progressivament el cuir cabellut a no haver de protegir-se dels productes químics: els sulfats ressequen el cabell i el nostre cuir cabellut pot reaccionar irritant o produïnt més greix per protegir el cabell. És la defensa natural del nostre organisme.

Xampús antipolls 300ml

 

Aquest xampú combina les propietats nutritives, hidratants i revitalitzants del xampú "nutrició i lluentor" amb les propietats antisèptiques, antibacterianes, fungicides i insecticides de l'arbre del te, la citronela i l'alfàbrega. Si s'utilitza aquest xampú en el rentat quotidià, de manera preventiva, estarem protegits de la plagues de polls.

   

Per eliminar les llémenes, pentinar els cabells amb una pinta impregnat amb una petita quantitat de xampú.

Ús: Aplicar sobre el cabell humit i realitzar un massatge suaument. Aclarir i repetir l'acció. Esperar 2-3 minuts i aclarir amb abundant aigua.


Indicacions: Especialment indicat per protegir els petits de les molestes plagues de polls. Es pot utilitzar com xampú habitual tant de temps com sigui necessari.

 

Conté: Romaní (Rosmarinus officinalis), camamilla dolça (Matricaria chamomilla), civada (Avena sativa), Ginkgo (Ginkgo biloba), ae de Citronela (Cymbopogon nardus), a.e. de Arbre del Te (Melaleuca alternifolia), a.e. de Ylang-Ylang (Cananga odorata).

 

Ingredients: Aqua, Rosmarinus officinalis extract, Matricaria chamomilla extract, Avena sativa kernel extract, Ginkgo biloba extract powder, Decyl glucoside, Coco glucoside, Glycerin, Aloe barbadensis gel, Simmondsia chinensis cera, Coccus nucifera oil, Xanthan gum, Chamaemelum nobile essential oil, Rosmarinus officinalis essential oil, Cananga odorata flower essential oil,
Citrus paradisii essential oil,Cymbopogon nardus essential oil, Melaleuca alternifolia essential oil, Ocinum basilicum essential oil, Hydrolyzed keratin, Tocophenol.

7,50 €

  • agotado

Xampú anticaspa 300ml

 

La caspa representa un desequilibri en el procés natural d'eliminació de cèl·lules en el cuir cabellut, amb una freqüència molt més alta del normal. Aquest xampú està especialment formulat per eliminar la descamació seca i tornar-li al cuir cabellut l'equilibri i la hidratació necessàries per recuperar la seva salut i benestar. La palmarrosa, el vetiver, el pàtxuli i la cua de cavall combaten la caspa gràcies a les seves propietats antisèptiques, antiinflamatòries i antifúngiques. L'àcid silícic, present a l'ortiga, elimina les cèl·lules mortes i hidrata en profunditat. Finalment, la jojoba facilita els processos de regeneració cel·lular, proporciona una hidratació profunda i una reestructuració de l'equilibri gras de la pell.

Ús: Aplicar sobre el cabell humit i fer un massatge especialment de forma suau per tot el cuir cabellut. Esperar uns minuts i aclarir amb abundant aigua.

 

Indicacions: Especialment formulat per a cuidar i tractar el cabell i cuir cabellut amb problemes de descamació o dermatitis seborreica seca.

 

Conté: Romaní (Rosmarinus officinalis), Cua de Cavall (Equisetum arvense), ortiga verda (Urtiga dioica), Civada (Avena sativa), Oli de jojoba (Simmondsia chinensis cera), ae Ylang-Ylang (Cananga odorata), a.e. de cedre (Cedrus atlàntica), A.e. Pàtxuli (Pogostemon patchouli), A.e. Palmarrosa (Cymbopogan martinii), A.e. Vetiver (Vetiveria zizanioides).

 

Ingredients: Aqua, Rosmarinus officinalis extract, Aesculus hippocastanum bark extract, Equisetum Arvense extract, Urtiga dioica extract, Avena sativa kernel extract, Ginkgo biloba extract, Decyl glucoside, Coco glucoside, Glycerin, Aloe barbadensis gel, Simmondsia chinensis cera, Coccus nucifera oil, Xanthan gum, Lavandula angustifolia essential oil, Rosmarinus officinalis essential oil, Cananga odorata flower essential oil, Cedrus atlántica essential oil, Pogostemon patchouli essential oil, Vetiveria zizanioides essential oil, Citrus paradisii essential oil, Hydrolized keratin, Tocophenol.

8,00 €

  • agotado