Bolquers tot en un

Els bolquers tot en un es composen d'un cobertor i un absorbent que es pot separar per fer més curt el temps d'assecat. Normalment són pràctics i econòmics perquè el cobertor es pot reutilitzar fins que s'embruta o fa pudor amb altres absorbents que es compren per separat.

Pop-in nova generació

 

El bolquer Pop-in és un bolquer tot en un amb els absorbents de bambú. És un bolquer unitalla (dels 3kg als 16kg) molt complet, ja que inclou dos absorbents que s’enganxen al cobertor i entre ells mitjançant clips. A més, les anomenades barreres antifugues a la zona de les cames ajuden a la contenció del pipí dins el bolquer evitant que la humitat traspassi a la roba.

El cobertor és impermeable, transpirable i molt suau al tacte.

Els absorbents de bambú garanteixen les propietats antibacterianes d’aquesta planta, que creix ràpidament sense necessitat d’utilitzar pesticides, i ofereixen una gran suavitat i transpirabilitat per la pell del nostre nadó.

Per tal d’augmentar l’absorbència del bolquer es pot adquirir a banda un absorbent de nit, que s’embolica als altres dos garantint més hores de contenció.

 

La nova versió ha millorat els següents aspectes:

  • cintura més àmplia
  • els snaps actuals són substituïts per snaps plans, fent el bolquer més fi i evitant que es puguin clavar
  • el velcro de l'esquena desapareix, eliminant així la possibilitat de frecs indesitjats
  • el velcro per evitar que es faci malbé la roba a la rentadora queda amagat a la solapa del bolquer
  • la solapa de l'esquena es fa més àmplia i amb goma, d'aquesta manera no hi ha manera que l'absorbent surti
  • la goma de l'esquena de l'absorbent base desapareix per fer el bolquer més fi.

AVÍS: els pop-in nova generació no són compatibles amb els absorbents de versions anteriors.

23,75 €

  • agotado

Pack Pop-in Recent Nascut

 

Nova Generació pop in V2 per a nadons . De 2-5,5 kg amb interior de soja . Absorbents fins i fàcils de canviar , el cobertor es neteja fàcilment i es pot reutilitzar si no està brut .


El pack conté 6 cobertors i 10 absorbents.

 

A prova de fuites gràcies a la seva generosa barrera antifugues i ajustament perfecte.


De fàcil neteja i menor temps d'assecat gràcies a que els absorbents es poden separar del cobertor. Tindràs tota l'absorció que necessites en un bolquer fi i que amb prou feines fa embalum .
 
Els bolquers pop in de nadó s'ajusten perfectament als més petits. Pop- in usa fermalls a pressió plans perquè el bolquer resulti més còmode .
Les ales elàstiques proporcionen un ajustament suau i perfecte , les seves àmplies barreres antifugues , l'extra-suau elàstic a l'esquena i entre cama ofereixen una perfecta protecció contra les fuites .


Els absorbents de soja s'uneixen al cobertor mitjançant un snap fent més fàcil el canvi d'absorbents i la neteja . El seu cobertor és suau com el cotó però totalment impermeable , extremadament fàcil de netejar i de ràpid assecat . La seva forma de mitja lluna a la cintura evitarà que el bolquer toqui el cordó umbilical .


El rentat es realitza a la rentadora , sense necessitat de deixar en remull o de rentar a mà . Instruccions del seu ús i cura a l'interior de cada bolquer o pack de bolquers pop in .
 
Els bolquers Pop in han rebut el guardó al millor bolquer ecològic dels Premis TodoPapas 2012

68,70 €

  • agotado