Bolquers per farcir

Els bolquers per farcir són bolquers tot en un als que l'absorbent s'ha de col·locar dins una butxaca que integra el cobertor. El cobertor i l'absorbent s'han de rentar cada vegada però són molt útils a l'hora de deixar el nen/a amb altres cuidadors ja que són el més semblants (pel cuidador) a un bolquer d'un sol ús.

FuzziBunz

 

El bolquer Fuzzi Bunz unitalla és un bolquer complet i que s’ajusta molt bé a la constitució de cada nadó. És el més fàcil de posar i per tant és molt útil per guarderies i persones al càrrec d’infants.

Incorpora en una única peça el cobertor i l’absorbent que s’ha de col•locar dins la butxaca del bolquer. El cobertor i l’absorbent es poden separar per rentar-los i eixugar-los més ràpid però el cobertor s’embruta cada vegada i per tant no es pot reutilitzar sense rentar.
La part exterior del bolquer és de polièster mentre que la part que toca la pell del nadó és de forro polar molt finet que ofereix la sensació de sempre sec. Aguanta molt bé les rentades oferint sempre el mateix aspecte que el primer dia.

Inclou dos absorbents que es col•loquen dins la butxaca del bolquer. Un per un ús normal i un d’extra per la nit o ocasions en què cal reforçar el nivell d’absorbència.

El sistema unitalla el fa apte per nadons molt petits fins a 12 o 14kg. La talla del bolquer es pot reduir o ampliar mitjançant l’ajustament de la goma de les cametes i la cintura, de manera que no cal doblegar el cobertor i ofereix una gran gama de possibilitats. Tot i així és important que a l’ajustar la goma es vigili que el cobertor no quedi arrugat formant un petit acordió i oferint forats per on poden donar-se fugues.

 

 

23,00 €

  • agotado