Packs de bolquers de roba

Packs bolquers pop-in nova generació, colors vius

El pack inclou: 10 bolquers pop-in nova generació en colors vius, 3 absorbents de nit, una bossa impermeable i un rotllo de forros d'un sol ús.

 

El bolquer Pop-in és un bolquer tot en un amb els absorbents de bambú. És un bolquer unitalla (dels 3kg als 16kg) molt complet, ja que inclou dos absorbents que s’enganxen al cobertor i entre ells mitjançant clips. A més, les anomenades barreres antifugues a la zona de les cames ajuden a la contenció del pipí dins el bolquer evitant que la humitat traspassi a la roba.

 

El cobertor és impermeable, transpirable i molt suau al tacte.

 

Els absorbents de bambú garanteixen les propietats antibacterianes d’aquesta planta, que creix ràpidament sense necessitat d’utilitzar pesticides, i ofereixen una gran suavitat i transpirabilitat per la pell del nostre nadó.

 

Per tal d’augmentar l’absorbència del bolquer el pack inclou tres absorbents de nit, que s’emboliquen als altres dos garantint més hores de contenció.

 

La nova versió ha millorat els següents aspectes:

  • cintura més àmplia
  • els snaps actuals són substituïts per snaps plans, fent el bolquer més fi i evitant que es puguin clavar
  • el velcro de l'esquena desapareix, eliminant així la possibilitat de frecs indesitjats
  • el velcro per evitar que es faci malbé la roba a la rentadora queda amagat a la solapa del bolquer
  • la solapa de l'esquena es fa més àmplia i amb goma, d'aquesta manera no hi ha manera que l'absorbent surti
  • la goma de l'esquena de l'absorbent base desapareix per fer el bolquer més fi.

AVÍS: els pop-in nova generació no són compatibles amb els absorbents de versions anteriors.

204,00 €

  • agotado

Pack Pop-in Recent Nascut

Nova Generació pop in V2 per a nadons . De 2-5,5 kg amb interior de soja . Absorbents fins i fàcils de canviar , el cobertor es neteja fàcilment i es pot reutilitzar si no està brut .


El pack conté 6 cobertors i 10 absorbents.

 

A prova de fuites gràcies a la seva generosa barrera antifugues i ajustament perfecte.


De fàcil neteja i menor temps d'assecat gràcies a que els absorbents es poden separar del cobertor. Tindràs tota l'absorció que necessites en un bolquer fi i que amb prou feines fa embalum .
 
Els bolquers pop in de nadó s'ajusten perfectament als més petits. Pop- in usa fermalls a pressió plans perquè el bolquer resulti més còmode .
Les ales elàstiques proporcionen un ajustament suau i perfecte , les seves àmplies barreres antifugues , l'extra-suau elàstic a l'esquena i entre cama ofereixen una perfecta protecció contra les fuites .


Els absorbents de soja s'uneixen al cobertor mitjançant un snap fent més fàcil el canvi d'absorbents i la neteja . El seu cobertor és suau com el cotó però totalment impermeable , extremadament fàcil de netejar i de ràpid assecat . La seva forma de mitja lluna a la cintura evitarà que el bolquer toqui el cordó umbilical .


El rentat es realitza a la rentadora , sense necessitat de deixar en remull o de rentar a mà . Instruccions del seu ús i cura a l'interior de cada bolquer o pack de bolquers pop in .
 
Els bolquers Pop in han rebut el guardó al millor bolquer ecològic dels Premis TodoPapas 2012

68,70 €

  • agotado