Absorbents

Absorbents cànem i cotó

Aquests absorbents disposen de sis capes absorbents fetes de cotó i cànem, però amb un gruix de només 3 mm. Estan especialment pensats per al seu ús amb bolquers tot en un rellenables.

Són absorbents molt fins i fàcils d'usar, ja que no tenen cap duplicitat. Utilitza'n un durant el dia, dos per la nit, o tres si el teu bebè és dels que mullen molt el bolquer. El seu contorn és realment còmode per al nadó.

Els absorbents de cànem i cotó són més naturals que els de microfibra, ja que el cànem és un producte natural, cultivat sense pesticides i que no ha rebut tractaments blanquejants. El cànem a més protegeix el teu nadó en ser un agent antimicrobià natural.

El cànem és el producte que absorbeix més líquid en relació al seu volum, cosa que el fa ideal tant per a l'ús diari, ja que minimitza l'espai entre les cames del nadó.

 


Mida: 36cm x 10,5cm

4,60 €

  • agotado

Absorbent Charcoal

L'Absorbent Charcoal és l'accessori ideal per al teu bolquer Baba + Boo o per a altres marques de bolquers perquè absorbeix com tres absorbents de microfibra i dos de bambú junts.

Ideal per a la nit per les seves gran capacitat d'absorció de pipí i tacte sempre sec.

 

És 5 absorbents en 1 (3 de microfibra i 2 de bambú).
 
És especialment indicat per als bolquers rentables, de qualsevol tipus, no només els Baba + Boo.

9,90 €

  • agotado