Bolquers biodegradables

Bolquers biodegradables Nature Boy&Girl

Els bolquers NatureBoy&Girl són bolquers d’un sol ús pensats per la comoditat i salut dels infants i la cura del medi ambient.
Elaborats amb materials naturals i renovables, són la millor opció si es vol utilitzar bolquers d’un sol ús sense malmetre el medi ambient.
La superfície del bolquer està feta feta d’una pel•lícula transpirable de blat de moro, 100% lliure de transgènics, que manté el culet sec. La capa d’absorció interior, està formada per polpa d’arbre natural, lliure de clor, i aprovada per la Societat Mediambiental Escandinava.
El bolquer Nature Boy&Girl és un bolquer fi i amb un nivell d’absorbència comparable als altres bolquers d’un sol ús.
Des de setembre de 2011 els bolquers Nature Boy&Girl disposen del certificat de recomanació de l’Associació Sueca d’Asma i Al•lèrgies, com a producte recomanat per les seves propietats i composició.
La marca Nature ha estat aprovada per l’Associació Sueca de Conservació de la Naturalesa, un organisme de control que a més, exigeix que la proporció de material no degradable biològicament no excedeixi els 16g.
El nadó anirà còmode i tu tindràs la seguretat de posar-li un bolquer transpirable, lliure de clor i perfums, i biodegradable en un 70%.

12,80 €

  • agotado

Tovalloletes Nature

Les tovalloletes d'un sol ús Nature estan elaborades amb polpa procedent de boscos sostenibles i controlats ecològicament. Són 100% biodegradables i estan completament lliures de clor i de perfums artificials. Tampoc contenen cap tipus de parabens ni altres components perjudicials per a la delicada pell del nadó.

Les tovalloletes Nature són molt fàcils d'usar i de transportar, i resulten molt refrescants per a qualsevol necessitat que el teu fill o tu pugueu tenir.

Es presenten en paquets de 70 unitats de 19x15cm amb loció, una delicada essència, però sense additius.

5,00 €

  • agotado